miercuri, 20 ianuarie 2016

Cum sa obtii un look de neuitat

Petrecerile, iesire in oras cu prietenii sau concertele de muzica dance sunt elementele care ne ”pun in priza”, ne reincarca cu multa energie si ne dau puterea sa mergem mai departe chiar in clipa cand suntem pe cale de a renunta! De ce sa nu recunoastem? Ne plac la nebunie momentele crazy, de neuitat, cand ne pierdem si ne regasim pe beat-ul unei melodii.

Ok. Este sambata seara, esti o domnisoara mereu stilata si aranjata, atragi multe priviri si.. esti singura. Vrei sa te distrezi si ai milioane de idei in cap. Dar.. iti lipseste rochita! Tinuta este foarte importanta, intrucat iti scoate in evidenta formele frumoase ale corpului!

Cu toate ca exista multe site-uri cu haine pe internet, noi tot nu prea avem de unde alege. Azi e ziua voastra norocoasa, caci am un pont pentru voi! Am descoperit un magazin online cu haine superbe, la preturi avantajoase. Exista zeci de modele surprinzatoare, pentru fiecare gust si buzunar!

De exemplu, eu personal, pentru o seara la club as opta pentru o rochita scurta si mulata, de preferat nu neagra sau alba.. O rochita tip bodycon e perfecta! Un machiaj smokey, un ruj rosu, un parfum seducator si.. bineinteles, o pereche de tocuri exuberante! Atitudinea deriva din acest look indistructibil, cand toti nu isi vor mai putea lua ochii de la tine. Ne place sa fim mereu in centrul atentiei, sufletul petrecerii, mereu puse pe distractie si cu cele mai multe cunostinte.

 Asadar, acestea sunt modelele :















Tu pe care ai alege-o? 

Shopping placut!

Cu drag,
Anna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu