duminică, 25 septembrie 2016

Comanda pe Newchic (2)



In articolul trecut va povesteam despre bluzita cu snur si acel badeau negru - ambele foarte dragute si deloc scumpe!

Azi va prezint noul meu portofel, cumparat tot de pe acel site. Culoarea este foarte vie si arata foarte fain. Portofelul este incapator, chiar ai ce sa-ti pui in el. Daca ai ce bineinteles.

Portofele au apărut de la originile funcţionale umil pentru a deveni accesorii elegante de indulgenţe opulente. Vom acoperi nou tip de portofele aici într-un scurt eseu de Comentarii la acest produs şi anecdote istorice.

Începând cu anii 80 câteva nume de marcă au perpetuat noi directii creative pentru accesorii de piele barbati, inaltatoare standardele de calitate şi creşterea alegere şi disponibilitate. Stabilind noi standarde de competiţie a condus la apariţia unor noi stiluri indraznete pentru bărbaţi, oferindu-ne noi modalităţi de a exprima gustul şi caracterul.

Designeri ca, Simon Carter, Maxwell Scott şi Veritas au adus portofele din întuneric şi în lumina.

Culorile vii relief pe lor acoperă şi garnituri cu reprezentările de benzi desenate cartoon început care apar în anii 80 pentru a contesta poziţia de accesorii mai popular ca legături de mătase şi butoni, dar, de asemenea, da mai multe posibilităţi de a compliment.

Men's portofele recent au fost ridicate la statutul de "accesoriu de moda", iniţial creat pentru a îndeplini o anumită funcţie, pentru a transporta bani de hârtie; ne-am dat doar ea o mult nevoie se confruntă cu lift.

Maxwell Scott portofele si genti sunt construite folosind vegetale din piele tăbăcită Italian cu garnituri robustă de bumbac 100%; acestea va suporta rigorile de zi cu zi de utilizare, păstrând apariţii elegante. Gama de posesorii de card, card de credit portofele pentru bărbaţi şi monede portofele va face cadouri ideale. Fiecare portofel se taie cusute şi împodobite de mesteri maestru Italian care sunt bine versat în toate aspectele activității abil de piele. Experimenta confortul funcţional fin Napa din piele portofele.






Un comentariu:

  1. Pare destul de incapator! Mie insa imi trebuie unul imens, eu pun o gramada de prostii in el :D

    RăspundețiȘtergere