luni, 1 decembrie 2014

Cum sa faci bani din propriul blog - fara a plati nimic

In ziua de azi mai toata lumea este macinata de un lucru, fara de care existenta, chiar fericirea, sanatatea si linistea familiei depinde de el. Exact, banii. Cum tehnologia a evoluat, poti face bani rapid si simplu stand acasa, ascultand muzica, in fata laptopului, a tabletei sau a PC-ului. Interesant, nu?
Cu siguranta ati tot zarit acele site-uri cu ”bani din bloguri” si nu ati crezut mai nimic. Totusi, ce se spune e adevarat! :D
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti creezi un blog (pe orice platforma vrei - blogspot, wordpress,tumblr, etc) , sa te inregistrezi pe platforma Blogspot si sa redactezi advertoriale pentru diverse site-uri ( articole sponsorizate ) pentru a vedea tarifele doar catorva oportunitati) si... Voila! Banii apar in contul tau de PayPal fara ca tu sa cheltuiesti nimic.
What”s more, nu trebuie sa ai ”nu stiu ce” studii avansate pentru a scrie advertoriale. Chiar si un adolescent de 13 ani poate face asta! Faptul ca nu necesita vreo experienta, este tot in avantajul tau.
In plus, nu dureaza mult! E o metoda foarte eficienta prin care castigi rapid, garantat si sume destul de frumusele - avand in vedere ca poti primi minim 5€  pentru un articol, 5Euro x 4,3 = 21,4 RON - si asta doar in cateva minute.
Eu tot la fel am inceput, din nevoia de a castiga ceva in plus (Sa fim seriosi, cui i-ar strica un bonus?! ) si din dorinta de a scrie. Cum spuneam si mai sus, nu iti trebuie talent, ci doar putin timp, un gadget, internet, un blog si, in ultimul rand, sa iti faci cont pe Blogspot.ro.
Totul e pe internet, lucrand din fata gadget-ului tau. Ti se pare incredibil? Acum acest lucru a devenit realitate. Tu ce mai astepti? Hai si tu in echipa Blogspot! :D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu